NİĞDE / BOR - Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı  İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet YAVUZ, Cumhuriyet Başsavcımız Cihat YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇALIŞIR, İlçe Emniyet Müdürümüz Caner ÖZ, İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet ANER, Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürleri, Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.

Nis

Tübitak 4006 proje çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek"  resim yarışmasısinda Okulumuz 11/D Sınıfı öğrencilerinden Zeynep ÇELİK İl birincisi olmuştur. Öğrencimiz 04/04/2024 Tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan programda İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar ve Yeşilay Niğde Şubesi yetkilileri tarafından ödüllendirilmiştir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Öğretmenlerimizden Mustafa Zeyrek ve Gökhan Çaçan, öğrencimiz Osman Aziz Adıyaman'ın organize ettiği ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı etkinliği 26.03.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin yardımı ile alınan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır.

Mrt

20.03.2024 tarihinde okulumuz Afete Hazırlık ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulüp öğretmenleri Mustafa Zeyrek ve Gökhan Çaçan ile öğrencimiz Ravzanur Aydın'ın organize ettiği etkinlikte Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi TEMA üyeleri, öğrencilerimize Küresel Isınma ve Çevre konulu seminer vermiştir. Ayrıca Orman Haftası (21-26 Mart) panosu hazırlanarak anket oluşturulup saha çalışması yapılmıştır.

Mrt

Deprem haftası etkinlikleri kapsamında Okulumuz Afete Hazırlık kulübü danışman öğretmenleri ve öğrencilerinin organizasyonu ile 07.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikatta öğrenciler toplanma alanlarında toplanarak, yoklama alındı. Ayrıca deprem farkındalığı ve bilinçli vatandaş temalı tiyatro gösterisi de sergilendi.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında 06.03.2024 tarihinde Afete hazırlık kulübü olarak AFAD görevlimiz Oğuzhan Zeyrek  tarafından Deprem farkındalığı semineri verilmiştir.

Şbt

Okulumuzun Fizik Öğretmeni Hüseyin Ersin ÖZCAN önderliğinde, okulumuzun çeşitli sınıf seviyelerden öğrencilerimizle takımlar kurduk, projelerimizi bulduk, hazırlıklarımıza başladık. 2024 yılında Adana'da düzenlenecek olan t3 vakfının düzenlediği Teknofest'e en az 15 proje ile hazırız.

Tem

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA YERLEŞEN 9.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN YATILILIĞA BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

AÜB Üniversitesi tanıtım ve tercih fuarına öğrencilerimizle katıldık.

Okur-yazar buluşması kapsamında Sinan YAĞMUR' u okulumuzda ağırlayacağız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantımız yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri ve velilerimize Psikososyal Destek-Deprem bilgilendirme oturumları Okul Psikolojik Danışmanı Büşra IŞIKLI ASLAN tarafından gerçekleştirilmiştir.Oturuma katılamayan velilerimize eğitim içerikleri dijital platformlar kanalıyla ulaştırılmıştır.